Ханко Митев - Хидроизолации и хидроизолационни материали. Ремонт на покриви.

ЕЛАСТИ 15 – Хидроизолационна мембрана

- ЕЛАСТИ 15 и ЕЛАСТИ 15 с минерална посипка са полимерно-битумни мембрани модифицирани със стирен бутадиен стирен (SBS), основата на които е полиестерен материал усилен с мрежа от стъклени влакна . Модифицираният състав на битума подпомага устойчивостта и еластичността на материала, издържливоста му на ниски температури (-15 C), както и намалява неговото стареене.

- ЕЛАСТИ 15 е произведен от към горната си повърхност с полиетиленов филм или посипка от кварцов пясък, които предпазват ролката от самозалепване и подпомагат развиването и по време на инсталация.

- ЕЛАСТИ 15 с минерална посипка e произведен от към горната си повърхност с минерални частици, които могат да бъдат оцветени в различни цветове. Този минерален слой действа като устойчива на атмосферни въздействия повърхност и повишава естетиката след полагане.

И за двата вида мембрани са осигурени 10 см ленти по дължинана и 15 см по широчина, които позволяват лесното и качествено полагане на мембраната.

-От към долната си повърхност ЕЛАСТИ 15 и ЕЛАСТИ 15 с минерална посипка са покрити със специален филм, който предпазва ролката от това да залепне за себе си. Щампованата повърхност на мембраната, която е под полиетиленов филм при нагряване се размеква, като подпомага избягването на образуването на мехури (разслояване) При достигане на подходяща температура щампованата повърхност изчезва , като по този начин указва най-подходящият момент за полагане.

- ЕЛАСТИ 15 и ЕЛАСТИ 15 с минерална посипка поради полиестерната армировка, удвоена с мрежа от стъклопластови подсилващи влакна предлага много добра стабилност на материала, добра статична и динамична устойчивост на пробиване, високи параметри за якост на опън и якост на скъсване, много добра надлъжна и напречна стабилност, както и висока точка на критично удължение.



Уеб дизайн, изработка, поддръжка и SEO оптимизация от Максофт

Ханко Митев - Хидроизолации и хидроизолационни материали. Ремонт на покриви.

Attention!
www.hankomitev.com
is not active

Съдържанието на тази страница е архивирано за Вас благодарение на Максофт







Начало /  /  / ЕЛАСТИ 15 – Хидроизолационна мембрана